Фотографія рецепт Фаршировані кабачки з м’ясом і плавленим сиром

Фаршировані кабачки з м’ясом і плавленим сиром

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  4 персони

Фаршировані кабачки бувають різної форми і з начинкою на будь-який смак. У нашому рецепті вони нагадують гармошку, нафаршировану м’ясом, овочами, а головне — ніжним плавленим сиром «Весела Корівка» в брусочку «З часником і зеленню». Готувати цю страву можна як у духовці, так і в популярній сьогодні мультиварці. Рецепт простий, але ефектний — безпрограшний вибір і для свята, й для щоденних трапез.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «З зеленню i часником»
1 шт.
Кабачок
3 шт.
Курячий фарш
300 г
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Часник
2 зубочки
Помідори
3 шт.
Оливкова олія
3 ст. л.
Сіль і перець
за смаком
Зелень
за смаком
Процес
  1. Кабачки розріжте уздовж, не доходячи до одного кінця, на декілька скибочок приблизно 0,5 см завтовшки.
  2. Змастіть їх оливковою олією, покладіть на деко й випікайте протягом 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
  3. Подрібніть цибулю та часник, підсмажте їх на оливковій олії до м’якості.
  4. Відкладіть цю зажарку в окрему миску, а в сковорідку помістіть фарш. Додайте сіль, перець і смажте протягом приблизно 10 хвилин.
  5. Натріть плавлений сир на крупній тертці й перемішайте його з фаршем, цибулею, часником і помідорами, нарізаними кубиками.
  6. Кабачки посоліть і начиніть кожен сумішшю з фаршу, сиру та овочів.
  7. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
  8. Щоб страва стала ще більш апетитною, прикрасьте її свіжою зеленню. Краще подавати гарячою.