Фотографія рецепт Фарширований багет по-французьки

Фарширований багет по-французьки

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  4 персони

Фарширований багет по-французьки — страва, що забере небагато часу, зате приємно здивує своїм ароматом, ніжним вершковим смаком і хрусткою скоринкою. Додатковий плюс — для приготування якісь особливі кулінарні вміння не знадобляться. Та ще й з начинкою можна експериментувати! Чудовий варіант для перекусу, чи не так?

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «З зеленню i часником»
2 шт.
Багет
2 шт.
Оливки
8 шт.
Часник
4 зубочки
Петрушка
2 пучка
Майонез
4 ст. л.
Процес
  1. Розріжте багет посередині, не доходячи до країв.
  2. Покладіть його на деко й запікайте при 200 градусах приблизно 15 хвилин.
  3. Подрібніть петрушку, часник та оливки.
  4. Натріть плавлений сир на крупній тертці.
  5. Перемішайте всі інгредієнти для начинки, додайте майонез.
  6. Викладіть начинку всередину багета.