Пиріг зі шпинатом і плавленим сиром
До рецепта
- Тип страви
- Вид страви
- Інгредієнти
-
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 1 шт.
- Спагеті
- 300 г
- Вершки 20%
- 100 мл
- Зелена цибуля
- 1 пучок
- Сіль
- за смаком
Спагеті з плавленим сиром і зеленою цибулею
30 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 3 шт.
- Панірувальні сухарі
- 1 упаковка
- Рослинна олiя
- 5 ст. л.
Смажений плавлений сир
20 хвилин2 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 1 шт.
- Морква
- 500 г
- Манка
- 50 г
- Яйця
- 2 шт.
- Вершки 20%
- 100 мл
- Панірувальні сухарі
- 5 ст. л.
Морквяні котлети з манкою і плавленим сиром
1 година 30 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 1 шт.
- Молоко
- 70 мл
- Борошно
- 50 г
- Сир твердий
- 200 г
- Панірувальні сухарі
- 100 г
- Яйце
- 1 шт.
Сирні кульки в клярі
30 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 4 шт.
- Яйця
- 6 шт.
- Майонез
- 150 г
- Соус бешамель
- 250 г
- Часник
- 2 зубочки
- Огірок
- 2 шт.
Яєчний рулет з плавленим сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 2 шт.
- Картопля
- 1 кг
- Цвітна капуста
- 300 г
- Консервована квасоля
- 120 г
- Морква
- 2 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 2 шт.
Рагу з плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 2 шт.
- Курячий фарш
- 500 г
- Вершкове масло
- 150 г
- Панірувальні сухарі
- 7 ст. л.
- Рослинна олiя
- 10 ст. л.
- Петрушка і кріп
- за смаком
Курячі котлети, фаршировані сиром та зеленню
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 1 шт.
- Курячий фарш
- 500 г
- Молоко
- 70 мл
- Помідори
- 2 шт.
- Яйце
- 1 шт.
- Батон
- 2 скибочки
Курячі котлети під плавленим сиром
1 година 4 персони
«Гарячі» сирні рецепти
Взагалі плавлений сир - це, можна сказати, справжній ідеал серед продуктів. Він смачний і в холодному, і в гарячому вигляді. Від високої температури цей унікум розкриває нові ще більш ніжні смакові нотки. Тому так добре підходить і для найпростіших, і для більш вишуканих рецептів. Здається, що чим більше плавленого сиру в страві, тим воно смачніше і ароматніше.
Читать полностью
Вашу підписку успішно оформлено і тепер все найсмачніше, цікаве і надихаюче чекатиме вас на пошті в листах від Веселої Корівки!