Спагеті з плавленим сиром і зеленою цибулею
До рецепта
- Тип страви
- Вид страви
- Інгредієнти
-
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 1 шт.
- Хліб білий
- 200 г
- Масло
- 20 г
- Помідори
- 1 шт.
- Томатна паста
- за смаком
- Зелень
- за смаком
Грінки з плавленим сиром
15 хвилин2 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 2 шт.
- Зелена цибуля
- 1 пучок
- Часник
- 3 зубочки
- Маслини
- 70 г
- Помідори
- 2 шт.
- Консервована кукурудза
- 1 банка
Салат із плавленим сиром та курячим філе
30 хвилин6 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 1 шт.
- Креветки
- 6 шт.
- Огірок
- 2 шт.
- Вершки 20%
- 50 мл
- Помідори
- 1 шт.
Салат із плавленим сиром та креветками
15 хвилин2 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 2 шт.
- Сир домашній
- 100 г
- Перець болгарський
- 6 шт.
- Кріп
- за смаком
- Перець чилі
- за смаком
- Сіль
- за смаком
Закуска з перцю фаршированого сиром
30 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 1 шт.
- Морква
- 500 г
- Манка
- 50 г
- Яйця
- 2 шт.
- Вершки 20%
- 100 мл
- Панірувальні сухарі
- 5 ст. л.
Морквяні котлети з манкою і плавленим сиром
1 година 30 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 2 шт.
- Помідори
- 8 шт.
- Часник
- 3 зубочки
- Майонез
- 100 г
- Сіль і перець
- за смаком
- Петрушка
- за смаком
Помідори, фаршировані плавленим сиром і часником
15 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 4 шт.
- Яйця
- 6 шт.
- Майонез
- 150 г
- Соус бешамель
- 250 г
- Часник
- 2 зубочки
- Огірок
- 2 шт.
Яєчний рулет з плавленим сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 2 шт.
- Листи для лазаньї
- 1 упаковка
- Помідори
- 2 шт.
- Перець болгарський
- 2 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- Баклажани
- 1 шт.
Лазанья з сиром та овочами
1 година 4 персони
Овочі з плавленим сиром
Плавлений сир з овочами гарно поєднується і в гарячому, і в холодному вигляді. З їх участю готують салати, печуть незвичайні ніжні пироги та запіканки, тушать апетитні рагу. А ще поєднують ці інгредієнти у звичайних закусках та бутербродах для простого перекусу. Родзинка в тому, що їх можна ще й дуже красиво поєднати. Тобто створити на тарілці картину з їжі.
Читать полностью
Вашу підписку успішно оформлено і тепер все найсмачніше, цікаве і надихаюче чекатиме вас на пошті в листах від Веселої Корівки!