- Тип страви
- Вид страви
- Інгредієнти
-
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 2 шт.
- Яйця
- 3 шт.
- Тісто листкове
- 1 упаковка
- Цибуля ріпчаста
- 3 шт.
- Рослинна олiя
- 3 ст. л.
Хачапурі з плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 2 шт.
- Борошно пшеничне
- 2 склянки
- Кефір
- 1 склянка
- Цукор
- 0,5 ч. л.
- Сіль
- 0,5 ч. л.
- Сода
- 0,5 ч. л.
Перепічка на кефірі з плавленим сиром
45 хвилин5 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 1 шт.
- Картопля
- 2 шт.
- Оливкова олія
- 2 ст. л.
- Бекон
- 100 г
- Сіль і перець
- за смаком
Запечена в духовці картопля з плавленим сиром
1 година 2 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 1 шт.
- Борошно пшеничне
- 2 склянки
- Вершкове масло
- 100 г
- Яйця
- 3 шт.
- Печериці
- 5 шт.
- Шпинат
- 1 пучок
Пиріг зі шпинатом і плавленим сиром
2 години 6 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 2 шт.
- Молоко
- 60 мл
- Дріжджі свіжі
- 16 г
- Квітковий мед
- 40 г
- Яйця курячі
- 2 шт.
- Борошно пшеничне
- 200 г
Паска «Ніжно-ніжна»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 250 г
- Сир домашній
- 100 г
- Цукор
- 60 г
- Борошно
- 180 г
- Яйця курячі
- 4 шт.
- Ваніль
- 2 г
Паска «Пір’їнка»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 180 г
- Борошно пшеничне
- 500 г
- Вода
- 20 мл
- Дріжджі свіжі
- 10 г
- Сіль
- 1 ч. л.
- Цукор
- 1 ст. л.
Паска «Італіано»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 90 г
- Вершкове масло
- 50 г
- Молоко
- 300 мл
- Яйця курячі
- 1 шт.
- Каперси
- 40 г
- Цибуля порей
- 50 г
Паска «Пікантна»
45 хвилин3 персони
Випічка з сиром
Наша кулінарна книга переповнена різноманітними святковими і звичайними стравами. Та найпочесніше місце у ній належить випічці. Бо, на відміну від інших страв, її складніше готувати, і часу вона може зайняти більше. Та все одно це не привід оминати увагою улюблений рецепт.
Не всі з нас ласуни і не всі з нас полюбляють солодкі пироги чи торти. Тому улюбленим рецептом може виявитися, для прикладу, випічка з сиром. Кіш лорен зі шпинатом, зеленню та болгарським перцем може не давати спокою нашим смаковим рецепторам. Або ж навіть звичайні булочки, але з квасолею чи іншими соленими інгредієнтами.
Давайте все-таки звернемо особливу увагу на рецепти випічки з сиром
Чому саме вони? Тому що легко готуються, швидко і головне, що смакують не гірше за якусь вишукану страву з французького чи італійського ресторану. Ці рецепти, так би мовити, і для чайників, і для віртуозів.
Чим ще чудова випічка з сиром, то це різноманіттям сирів. Можна застосувати і твердий сир різних видів, і плавлений з різними спеціями, навіть сир творожний, який найкраще смакує з часничком кропом та петрушкою. А у що це все загорнути – це вже хай кожен сам вирішує. Ще й треба слідкувати затим, щоб інгредієнти додавалися до страви корисні.
Випічка з сиром готується швидко, що дуже добре для великої сім’ї
Такі страви сподобаються і дорослим, і найменшим. Їх можна назвати саме тими стравами, які змушують усю родину збиратися за обідом чи вечерею. Бо ж аромат змусить кожного вмить бігти на кухню за ласим шматочком.
До того ж, завжди можна «змайструвати» щось нове і унікальне. Не варто боятися - сир твердий і плавлений поєднується з багатьма продуктами. Рецепти випічки з сиром можуть збагатитися вашим унікальним авторським творінням. І сміливо закидайте своє творіння в Інтернет на кулінарні сайти, адже таким скарбом треба ділитися!
Ну і звичайно, як же не зробити фото для Facebook та Instagram! До речі, дехто ще й заробляє на нових рецептах гроші! Просто фотографуючи це все чи знімаючи на відео. До Джеймі Олівера, звичайно, всім далеко. Бо ж він взагалі надумав затіяти цілу харчову революцію, якої навчатимуть у школах.
Та не будемо про біографію англійського шеф-кухаря, нам потрібна випічка з сиру
Наріжемо плавлений сирок та картоплю кубиками, додамо зелені, перемішаємо це все. Викладемо у форму. Накриємо зверху слойоним тістом. Поставимо в духовку – і вуаля! Декілька хвилин і запашна апетитна страва готова.
Така проста у приготуванні випічка з сиру дуже ніжна на смак. І інгредієнти можна додавати різноманітні, але ніколи не забувати про плавлений сирок. Бо страва втратить свої ніжні вершкові нотки. І, звичайно що, краще використовувати тісто власного приготування, а не куплене, адже воно шкідливе.
Що ж тут скажеш іще? Робіть швиденько фото своєї шедевральної випічки з сиром, діліться з друзями в соціальних мережах. Дивуйте себе і своїх близьких новими рецептами. І найголовніше у цій справі – не боятися експериментів. Адже так на світ і з’являються нові апетитні страви.