- Тип страви
- Вид страви
- Інгредієнти
-
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 2 шт.
- Яйця
- 3 шт.
- Тісто листкове
- 1 упаковка
- Цибуля ріпчаста
- 3 шт.
- Рослинна олiя
- 3 ст. л.
Хачапурі з плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 3 шт.
- Панірувальні сухарі
- 1 упаковка
- Рослинна олiя
- 5 ст. л.
Смажений плавлений сир
20 хвилин2 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 2 шт.
- Борошно пшеничне
- 2 склянки
- Кефір
- 1 склянка
- Цукор
- 0,5 ч. л.
- Сіль
- 0,5 ч. л.
- Сода
- 0,5 ч. л.
Перепічка на кефірі з плавленим сиром
45 хвилин5 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 1 шт.
- Хліб білий
- 200 г
- Масло
- 20 г
- Помідори
- 1 шт.
- Томатна паста
- за смаком
- Зелень
- за смаком
Грінки з плавленим сиром
15 хвилин2 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 1 шт.
- Борошно пшеничне
- 2 склянки
- Вершкове масло
- 100 г
- Яйця
- 3 шт.
- Печериці
- 5 шт.
- Шпинат
- 1 пучок
Пиріг зі шпинатом і плавленим сиром
2 години 6 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 1 шт.
- Креветки
- 6 шт.
- Огірок
- 2 шт.
- Вершки 20%
- 50 мл
- Помідори
- 1 шт.
Салат із плавленим сиром та креветками
15 хвилин2 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 3 шт.
- Сир твердий
- 50 г
- Копчена шинка
- 100 г
- Вершкове масло
- 50 г
- Сметана
- 2 ст. л.
- Петрушка
- за смаком
Сирні яйця з шинкою
30 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 2 шт.
- Сир домашній
- 100 г
- Перець болгарський
- 6 шт.
- Кріп
- за смаком
- Перець чилі
- за смаком
- Сіль
- за смаком
Закуска з перцю фаршированого сиром
30 хвилин4 персони
Закуски з сиру
Закуски з сиру – це, на перший погляд, щось зовсім просте. Але, якщо до процесу приготування додати трошки сміливості та креативності - страва вразить будь-кого. Не обов’язково чекати свят, можна влаштовувати їх хоч щодня з допомогою нестандартних форм та нових смакових поєднань.
Рецепт закусок – це чудовий об’єкт для неймовірної кількості незвичайних експериментів. Тут можна пробувати не тільки різні інгредієнти, але й гратися з формою. Можна скористатися підказками з книг чи інтернету, але краще все ж створити щось оригінальне.
До речі, закуски з сиру бувають не лише холодними, а й гарячими
Сир тоді взагалі відкриває нові смакові нотки, навіть стає ще ніжнішим. Це залежить від того, який сир використано у страві. Хоча не всі види сирів варто нагрівати.
Певно, найпопулярніші серед цієї маси страв саме закуски з сиру. Навіть сам сир може виступати звичайною легкою закускою. Підійде як твердий, так і плавлений. Якщо їх гарно порізати і акуратно викласти на тарілці, то можна спокійно це все виставляти навіть на святковий стіл.
Ось так гортаєш фото з безліччю страв, і не знаєш як зупинитися. Харчове різноманіття полонить своїми барвами, а якби ще відчувалися аромати через комп’ютер, якби ще хтось усе приготував - життя набуло б нових багатогранних відтінків…
Закуски з сиру підійдуть для звичайного перекусу і для святкового столу
Якщо плавлений сир буде представлений якимсь екзотичним і рідкісним сиром, то гості ніколи не забудуть вашу щедрість. Хоча і звичайний плавлений сирок не менше здивує, якщо його правильно поєднати і гарно подати.
Застигнеш саме на фото з ідеальною стравою, що швидко і легко готується. І ще й не надто спустошить холодильник. Залишиться тільки покришити, зліпити все докупи і покласти до рота. І так, йдеться про легкі закуски.