Фотографія рецепт Гарбузовий суп-пюре з сиром

Гарбузовий суп-пюре з сиром

Час приготування -  30 хвилин Кількість персон -  3 персони

Зазвичай кулінари (в тому числі й прославлений Джеймі Олівер) приготування гарбузового супу-пюре починають із запікання гарбуза. Дехто навіть не знімає з нього шкірку — просто після запікання відварює в бульйоні з овочами і збиває все до однорідної консистенції. Ми ж пропонуємо спрощений варіант цієї страви: гарбуз чиститься і просто відварюється. Не хвилюйтеся: смак від того не менш насичений, а суп-пюре — не менш корисний!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Вершковий»
1 шт.
Гарбуз
500 г
Картопля
4 шт.
Вершкове масло
50 г
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Часник
2 зубочки
Паприка
0,5 ч. л.
Лавровый лист
1 шт.
Петрушка
1 пучок
Очищене гарбузове насіння
за смаком
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Наріжте кубиками гарбуз і картоплю.
  2. Зваріть гарбуз у воді з лавровим листком, а через 10 хвилин додайте картоплю і готуйте ще 10 хвилин.
  3. Подрібніть цибулю та часник, обсмажте їх на вершковому маслі.
  4. Зажарку додайте до супу. Посоліть і додайте інші спеції.
  5. Зніміть суп з вогню й збийте його блендером до однорідності.
  6. Наріжте кубиками плавлений сир, додайте його в суп і варіть, доки не розплавиться.
  7. Перед подачею на стіл страву можна прикрасити гарбузовим насінням та зеленню петрушки.