Фотографія рецепт Грінки з плавленим сиром

Грінки з плавленим сиром

Час приготування -  15 хвилин Кількість персон -  2 персони

Грінки – один із найпопулярніших видів закуски. Скоріше за все вони здобули таку славу завдяки невеликій кількості витраченого на приготування часу. А ще це прекрасний спосіб утилізації вчорашнього зачерствілого хліба. Є неймовірно велика кількість рецептів цієї страви, як для м’ясоїдів, так і для вегетаріанців. Ми пропонуємо зупинитися на найбільш пікантному варіанті й спробувати грінки з плавленим сиром і томатними нотками.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Дружба»
1 шт.
Хліб білий
200 г
Масло
20 г
Помідори
1 шт.
Томатна паста
за смаком
Зелень
за смаком
Процес
  1. Скибочки хліба змастіть маслом, покладіть зверху нарізаний невеликими шматками плавлений сир, а зверху змастіть розм’якшеним маслом із томатною пастою.
  2. Підсмажуйте на решітці, доки не розплавиться сир.
  3. Перед подачею на стіл прикрасьте кожну скибочку зеленню і шматочками нарізаного кружальцями помідора.