

Хачапурі з плавленим сиром
Час приготування -
1 година
Кількість персон -
4 персони
Хачапурі – хлібобулочна страва родом із Грузії, яка добре відома майже у всьому світі. Вирізняється різноманіттям форм: хачапурі бувають круглими, закритими і у формі «човника». Не потрібно їхати до Грузії чи йти у ресторан грузинської кухні, щоб посмакувати цим кулінарним виробом, адже його легко можна приготувати в домашніх умовах. При чому приготувати так, щоб вийшло по-справжньому смачно!
Читать полностью
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 2 шт.
- Яйця
- 3 шт.
- Тісто листкове
- 1 упаковка
- Цибуля ріпчаста
- 3 шт.
- Рослинна олiя
- 3 ст. л.
Процес
- Наріжте кубиками цибулю і обсмажте на олії до золотистого кольору.
- Плавлений сир натріть на тертці і перемішайте зі смаженою цибулею і сирими яйцями.
- Тісто поділіть на 2 частини: перша – більша, друга – трішки менша.
- Змастіть форму для випікання олією і покладіть у неї більшу вже розкатану частину тіста.
- Покладіть зверху начинку і накрийте другим шаром тіста.
- Защепіть краї тіста і в деяких місцях зверху проткніть виделкою.
- Випікайте приблизно 25 хвилин при температурі 180 градусів до утворення рум’яної скоринки.
Популярні рецепти
-
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 2 шт.
- Борошно пшеничне
- 2 склянки
- Кефір
- 1 склянка
- Цукор
- 0,5 ч. л.
- Сіль
- 0,5 ч. л.
- Сода
- 0,5 ч. л.
Перепічка на кефірі з плавленим сиром
45 хвилин5 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 1 шт.
- Картопля
- 2 шт.
- Оливкова олія
- 2 ст. л.
- Бекон
- 100 г
- Сіль і перець
- за смаком
Запечена в духовці картопля з плавленим сиром
1 година 2 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 1 шт.
- Борошно пшеничне
- 2 склянки
- Вершкове масло
- 100 г
- Яйця
- 3 шт.
- Печериці
- 5 шт.
- Шпинат
- 1 пучок
Пиріг зі шпинатом і плавленим сиром
2 години 6 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 2 шт.
- Молоко
- 60 мл
- Дріжджі свіжі
- 16 г
- Квітковий мед
- 40 г
- Яйця курячі
- 2 шт.
- Борошно пшеничне
- 200 г
Паска «Ніжно-ніжна»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 250 г
- Сир домашній
- 100 г
- Цукор
- 60 г
- Борошно
- 180 г
- Яйця курячі
- 4 шт.
- Ваніль
- 2 г
Паска «Пір’їнка»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 180 г
- Борошно пшеничне
- 500 г
- Вода
- 20 мл
- Дріжджі свіжі
- 10 г
- Сіль
- 1 ч. л.
- Цукор
- 1 ст. л.
Паска «Італіано»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 90 г
- Вершкове масло
- 50 г
- Молоко
- 300 мл
- Яйця курячі
- 1 шт.
- Каперси
- 40 г
- Цибуля порей
- 50 г
Паска «Пікантна»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 360 г
- Молоко
- 350 мл
- Борошно пшеничне
- 700 г
- Вершкове масло
- 150 г
- Цукор
- 40 г
- Яйця курячі
- 2 шт.
Паска «Дружня»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 180 г
- Желатин
- 6 г
- Вершки 20%
- 200 мл
- Панірувальні сухарі
- 100 г
- Петрушка
- 50 г
- Тостовий хліб
- 500 г
Паска «З холодком»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 2 шт.
- Багет
- 2 шт.
- Оливки
- 8 шт.
- Часник
- 4 зубочки
- Петрушка
- 2 пучка
- Майонез
- 4 ст. л.
Фарширований багет по-французьки
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 2 шт.
- Листи для лазаньї
- 1 упаковка
- Помідори
- 2 шт.
- Перець болгарський
- 2 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- Баклажани
- 1 шт.
Лазанья з сиром та овочами
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 1 шт.
- Броколі
- 500 г
- Яйця
- 3 шт.
- Молоко
- 60 мл
- Вершкове масло
- 3 ст. л.
- Волоські горіхи
- 4 ст. л.
Запіканка з броколі
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 1 шт.
- Картопля
- 500 г
- Печериці
- 200 г
- Яйця
- 2 шт.
- Вершки 20%
- 150 мл
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
Запіканка з картоплею, грибами й плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 1 шт.
- Борошно
- 200 г
- Куряче філе
- 300 г
- Салямі
- 50 г
- Сир твердий
- 150 г
- Помідори
- 1 шт.
Піца з куркою та плавленим сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 1 шт.
- Макарони
- 500 г
- Яйця
- 3 шт.
- Сметана
- 250 мл
- Рослинна олiя
- 3 ст. л.
Запіканка з макаронами й сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 2 шт.
- Цукіні
- 2 шт.
- Оливкова олія
- 2 ст. л.
- Зелена цибуля
- за смаком
- Сіль і перець
- за смаком
Цукіні, запечені з сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 1 шт.
- Локшина
- 200 г
- Помідори
- 4 шт.
- Борошно
- 1 ст. л.
- Сир твердий
- 50 г
- Баклажани
- 250 г
Запіканка з локшини з овочами й плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 1 шт.
- Кабачок
- 3 шт.
- Курячий фарш
- 300 г
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- Часник
- 2 зубочки
- Помідори
- 3 шт.
Фаршировані кабачки з м’ясом і плавленим сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 90 г
- Відварене куряче філе
- 2 шт.
- Кабачок
- 1 шт.
- Сир домашній
- 200 г
- Яйця
- 2 шт.
- Вершки 20%
- 100 мл
Запіканка з куркою та кабачком
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 90 г
- Борошно
- 250 г
- Масло
- 125 г
- Яйця
- 4 шт.
- Молоко
- 150 мл
- Сметана 20%
- 150 мл
Кіш з цибулею-пореєм та грибами
1 година 8 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 90 г
- Цукіні
- 6 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- Яйця
- 3 шт.
- Оливки
- 50 г
- Оливкова олія
- 4 ст. л.
Цукіні з плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках 4 види
- 360 г (по 1 шт.)
- Дріжджове тісто
- по розміру
- Шинка
- 100 г
- Помідори
- 3 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- Петрушка і кріп
- за смаком
Піца «Чотири сири» з плавленим сиром
1 година 8 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 90 г
- Тісто листкове
- 300 г
- Яйця
- 2 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 2 шт.
- Помідори
- 1 шт.
- Рослинна олiя
- 2 ст. л.
Пиріг із плавленим сиром у листковому тісті
1 година 4 персони
Вашу підписку успішно оформлено і тепер все найсмачніше, цікаве і надихаюче чекатиме вас на пошті в листах від Веселої Корівки!