Фотографія рецепт Хачапурі з плавленим сиром

Хачапурі з плавленим сиром

Час приготування -  1 година Кількість персон -  4 персони

Хачапурі – хлібобулочна страва родом із Грузії, яка добре відома майже у всьому світі. Вирізняється різноманіттям форм: хачапурі бувають круглими, закритими і у формі «човника». Не потрібно їхати до Грузії чи йти у ресторан грузинської кухні, щоб посмакувати цим кулінарним виробом, адже його легко можна приготувати в домашніх умовах. При чому приготувати так, щоб вийшло по-справжньому смачно!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Дружба»
2 шт.
Яйця
3 шт.
Тісто листкове
1 упаковка
Цибуля ріпчаста
3 шт.
Рослинна олiя
3 ст. л.
Процес
  1. Наріжте кубиками цибулю і обсмажте на олії до золотистого кольору.
  2. Плавлений сир натріть на тертці і перемішайте зі смаженою цибулею і сирими яйцями.
  3. Тісто поділіть на 2 частини: перша – більша, друга – трішки менша.
  4. Змастіть форму для випікання олією і покладіть у неї більшу вже розкатану частину тіста.
  5. Покладіть зверху начинку і накрийте другим шаром тіста.
  6. Защепіть краї тіста і в деяких місцях зверху проткніть виделкою.
  7. Випікайте приблизно 25 хвилин при температурі 180 градусів до утворення рум’яної скоринки.