Фотографія рецепт Картопляний суп із плавленим сиром

Картопляний суп із плавленим сиром

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  4 персони

До цієї страви дуже пасує фраза: «Все геніальне — просте». Здавалося б, звичайні продукти: картопля, плавлений сир, цибуля, вершкове масло… Але коли вони поєднуються в супі, то створюють бездоганний і насичений смак. Це чудовий обід, який ідеально підійде навіть вибагливим гурманам або ентузіастам, що дбають про свою фігуру чи зовсім не вживають м’ясо.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Дружба»
2 шт.
Картопля
8 шт.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Вершкове масло
4 ст. л.
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Процес
  1. Подрібніть цибулю й спасеруйте її на вершковому маслі до м’якості.
  2. Відваріть чищену картоплю в каструлі середнього розміру.
  3. Розімніть готову картоплю виделкою або ж збийте блендером.
  4. Змішайте її зі смаженою цибулею.
  5. У картопляний бульйон додайте тертий на дрібній тертці плавлений сир і картопляне пюре.
  6. Посоліть за смаком, ретельно перемішайте й доведіть до кипіння.
  7. Перед подачею на стіл суп можна прикрасити петрушкою.