Фотографія рецепт Курячі котлети, фаршировані сиром та зеленню

Курячі котлети, фаршировані сиром та зеленню

Час приготування -  1 година Кількість персон -  4 персони

Відкидаємо буденність, додаємо трішки витонченості та креативності — і звичайні курячі котлети перетворюються на вишукану страву з особливим наповненням! Рецепт чимось подібний до приготування котлет по-київськи, тому знадобиться трішки вправності рук та часу. Але хай вас це не зупиняє, адже результат буде неперевершеним — обіцяємо!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «З зеленню i часником»
2 шт.
Курячий фарш
500 г
Вершкове масло
150 г
Панірувальні сухарі
7 ст. л.
Рослинна олiя
10 ст. л.
Петрушка і кріп
за смаком
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Курячий фарш посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
  2. Натріть на дрібній тертці плавлений сир, подрібніть зелень.
  3. Змішайте сир та зелень із розм’якшеним вершковим маслом.
  4. За допомогою двох ложок сформуйте з сирно-масляної суміші невеличкі «шишки» і поставте їх на 5 хвилин у морозилку, щоб страва гарно тримала форму.
  5. З фаршу зробіть невеликі млинці, в центр кожного покладіть «шишечку» сирної начинки. Загорніть її так, щоб вона з усіх сторін була закрита фаршем.
  6. Підготовані котлети обваляйте в панірувальних сухарях.
  7. Смажте їх на сковорідці з розігрітою олією до золотавої скоринки.
  8. Доведіть котлети до готовності, запікаючи їх у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.