Фотографія рецепт Курячі котлети під плавленим сиром

Курячі котлети під плавленим сиром

Час приготування -  1 година Кількість персон -  4 персони

Котлети — звичайні кульки з м’ясного фаршу. А як щодо експериментів? Наприклад, додати до них несподіваний інгредієнт й приготувати в несподіваний спосіб? У фіналі можна прикрасити помідором та присипати ніжним плавленим сиром «Весела Корівка» в брусочку «Вершковий» — нічого надзвичайного, зате як смакує!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Вершковий»
1 шт.
Курячий фарш
500 г
Молоко
70 мл
Помідори
2 шт.
Яйце
1 шт.
Батон
2 скибочки
Борошно
2 ст. л.
Рослинна олiя
5 ст. л.
Сіль
за смаком
Петрушка
за смаком
Процес
  1. М’яку частинку скибочок батона поламайте на шматочки й залийте молоком.
  2. Відіжміть зайве молоко, хлібну масу перемішайте з фаршем та яйцем, посоліть.
  3. Сформуйте з суміші котлети.
  4. Перед смаженням обваляйте підготовані котлети в борошні.
  5. Смажте на сковороді з добре розігрітою олією до появи золотавої скоринки.
  6. Готові котлети перекладіть на деко для запікання.
  7. На кожну котлету покладіть нарізаний кружальцями помідор (можна замість цього змастити томатною пастою), а зверху присипте натертим на крупній тертці плавленим сиром.
  8. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.
  9. Перед подачею на стіл прикрасьте котлети свіжою петрушкою.