Фотографія рецепт Лаваш із сиром та зеленню

Лаваш із сиром та зеленню

Час приготування -  15 хвилин Кількість персон -  4 персони

На приготування рулету з лаваша із плавленим сиром не потрібно багато продуктів і часу. Він підійде не лише для святкової події, але й у якості звичайного перекусу дома чи на роботі.

Це ще й універсальна страва, адже його можна готувати з безліччю інгредієнтів: з грибами, сьомгою, крабовими паличками, сосисками або ковбасою. Чи спробувати суто вегетаріанську інтерпретацію цієї страви. Але сьогодні ми пропонуємо простий, але надзвичайно ніжний і смачний варіант – із плавленим сиром та зеленню.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Із зеленню та часником»
200 г
Лаваш
2 шт.
Сир твердий
200 г
Майонез
за смаком
Кріп
за смаком
Процес
  1. Натріть на середній тертці плавлений і твердий сири.
  2. Зелень добре промийте, а потім подрібніть.
  3. Перший лаваш намастіть майонезом. Викладіть шар плавленого сиру і накрийте другим лавашем.
  4. Змастіть другий лаваш майонезом і присипте твердим сиром та зеленню.
  5. Згорніть усе в рулет.
  6. Перед подачею на стіл наріжте на скибочки товщиною приблизно 2 см.