Фотографія рецепт Лазанья з сиром та овочами

Лазанья з сиром та овочами

Час приготування -  1 година Кількість персон -  4 персони

Гадаємо, всі погодяться з твердженням, що лазанья — справжня кулінарна зірка. Можна з упевненістю сказати, що ця неперевершена й надзвичайно ситна страва родом з Італії підкорила весь світ. Вона припала до смаку і любителям м’яса, і вегетаріанцям, адже сьогодні її готують з найрізноманітнішою начинкою. Головне, без чого їй не обійтися, — сир та соус бешамель.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Томатний»
2 шт.
Листи для лазаньї
1 упаковка
Помідори
2 шт.
Перець болгарський
2 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Баклажани
1 шт.
Кабачок
1 шт.
Оливкова олія
2 ст. л.
Соус бешамель
300 г
Хмелі-сунелі
за смаком
Коріандр мелений
за смаком
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Кабачки, баклажани, болгарський перець і помідори наріжте кубиками.
  2. Подрібніть цибулю й викладіть на розігріту сковорідку з олією.
  3. Додайте кабачки, баклажани та болгарський перець й обсмажуйте протягом 7 хвилин.
  4. Туди ж відправте помідори й смажте ще 3 хвилини.
  5. Під кінець посоліть та поперчіть, додайте спеції.
  6. Форму для запікання трішки змастіть соусом бешамель.
  7. На листки лазаньї викладіть половину начинки, натріть невелику кількість плавленого сиру, змастіть соусом. Якщо в інструкції вказано спочатку відварити листки лазаньї, то відваріть.
  8. І знову повторіть процедуру — тісто, овочі, плавлений сир, соус.
  9. Зверху знову вкрийте листками лазаньї й змастіть залишками соусу.
  10. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.
  11. Вийміть готову страву, натріть плавлений сир на середній тертці та посипте лазанью зверху.