Фотографія рецепт Морквяні котлети з манкою і плавленим сиром

Морквяні котлети з манкою і плавленим сиром

Час приготування -  1 година 30 хвилин Кількість персон -  4 персони

Хто б міг подумати, що колись морква, манна крупа і плавлений сир зустрінуться разом в одній страві та ще претендуватимуть на звання однієї з найулюбленіших! У нашому рецепті вони поєдналися ідеально. Тож пропонуємо вам доповнити вашу кулінарну книгу цією апетитною новинкою з плавленим сиром «Весела Корівка» «Дружба».

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Дружба»
1 шт.
Морква
500 г
Манка
50 г
Яйця
2 шт.
Вершки 20%
100 мл
Панірувальні сухарі
5 ст. л.
Рослинна олiя
5 ст. л.
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Почистіть моркву, промийте та відваріть до м’якості.
  2. Охолоджену варену моркву натріть на крупній тертці.
  3. У невеликій ємності закип’ятіть вершки, зніміть з вогню, додайте манку і добре перемішайте до утворення однорідної консистенції.
  4. Відставте на деякий час, щоб манка розбухла.
  5. Потім змішайте манну кашу, моркву, яйця, сіль та перець.
  6. Усі інгредієнти ретельно перемішайте до утворення однорідної консистенції.
  7. Сформуйте котлети. Для цього на одну столову ложку «фаршу» покладіть зверху невеличкий шматочок плавленого сиру (діаметром не більше 2 см) і накрийте зверху морквяною сумішшю.
  8. Обсмажуйте на середньому вогні з обох сторін до утворення золотистої скоринки.