Фотографія рецепт Омлет із плавленим сиром

Омлет із плавленим сиром

Час приготування -  15 хвилин Кількість персон -  4 персони

Коли вранці зовсім мало часу, аби зібратися на роботу, то цей рецепт — справжня знахідка для тих, хто поспішає і любить ситні сніданки. Він швидко готується і ще й до всього надзвичайно смачний. Бо «родзинкою» цієї страви є плавлений сир «Весела Корівка» в брусочку «Томатний із прованськими травами», який загорнений в омлет. А якщо подати його зі спаржею, то страва може претендувати не лише на звання «ідеального сніданку», але й з гордістю називатися «вишуканою».

Шедевр нашвидкуруч

Хоча омлет із плавленим сиром — це не тільки ідеальний сніданок. Він легко може виконати роль страви на обід. А ще й коли все робиться в поспіху і не хочеться їсти в якихось забігайлівках, шлунок хоче лише домашньої їжі — цей омлет завжди виручить. Добре його їсти зі свіжими овочами.

Розбавте омлет із плавленим сиром, так би мовити, смачною користю. Як ви зрозуміли йдеться про ті ж овочі. Обирайте їх на свій смак. Адже ця страва чудово поєднується майже з усіма овочами. Ще й наситить організм належним чином. Якщо вам хочеться додати до неї щось своє — не вагайтесь!

Омлет з сиром, як ви зрозуміли, страва проста у приготуванні. Але ця простота — лише у приготуванні, сама по собі вона в міру калорійна і дуже смачна. Звичайно, що не все необхідно робити саме так, як у нашому рецепті. Вважайте, що сам омлет — це основа, до якої можна додавати безліч інгредієнтів.

Омлет з сиром ще й легко може зіграти роль кулінарного шедевру. Якщо додати до нього, наприклад, гриби чи м'ясо. Розглянемо зараз гриби, як один з можливих інгредієнтів омлету. Чудово підійдуть печериці. Але буде надзвичайно, якщо додати білі гриби, з ароматом яких ніщо не зрівняється.

Можна додати м’ясо

Або ж додамо в рецепт омлету з сиром ще калорій — м'яса. Воно може бути будь-яким. Це вже залежить від того, яке ви любите. Звичайно, що краще віддати перевагу курятині або яловичині. Вони не такі жирні, як свиняче м'ясо. Але якщо вам захотілося саме його, то страва все одно буде смачною.

Тож розпочнемо приготування нашого ситного, ароматного та ніжного шедевру нашвидкуруч. Звичайно що перші в списку у цьому рецепті яйця. Їх потрібно збити з молоком. Насипати солі на чорного перцю за смаком. Якщо у вас є ще якась улюблена приправа, то сміливо її додавайте.

У рецепт омлету з сиром можна додати не тільки курячі яйця. Чудово підійдуть і перепелині. Так страва стане навіть більш корисною. Ось тільки таких яєць доведеться вибити не один десяток. Тому можна поєднати курячі яйця з перепелиними. Від такого міксу ваш шлунок точно буде в захваті.

Але це тільки ремарка до рецепту, готуйте так як забажаєте. Або ж готуйте з того, що є в холодильнику. Потім необхідно підсмажити суміш з обох боків. Якщо зробити це тільки з однієї сторони, то, швидше за все, омлет нормально не закріпиться, щоб можна було його скрутити в рол.

Тепер ми розкажемо як приготувати до цієї страви плавлений сир. Нічого особливого робити не потрібно, просто нарізати його кубиками, а потім перемішати з зеленню. Ідеально підійде кріп з петрушкою. Завдяки їхньому смаку та аромату страва стане ще смачнішою, а також мальовничішою.

Омлет у вигляді ролу

Як зробили це, то загорніть плавлений сир із зеленню в омлет. Він має нагадувати рол. Власне ось і все, що ми мали зготувати. Але оскільки обрали в якості доповнення омлету спаржеву квасолю, то давайте швиденько приготуємо ї її. Для початку її треба відварити у підсоленій воді.

Потім за рецептом відварену спаржеву квасолю необхідно підсмажувати на вершковому маслі.  Робіть це впродовж 5-7 хвилин, не більше, щоб вона трішки присмажилася. Якщо під час варки, спаржа не ввібрала в себе необхідну кількість солі, то посоліть її під час смаження.

Наш рецепт на цьому завершується, лишилося тільки гарно все викласти на тарілці. Спаржеву квасолю треба покласти поруч із омлетом. За бажанням можна омлет зверху присипати свіжою зеленню. Також можна поруч покласти нарізані огірки, помідори та болгарський перець.

Ця ситна і ароматна страва буде такою ж красивою, як на фото. А завдяки свіжим овочам вона стане ще апетитнішою. Ну і, звичайно, що справжня родзинка цієї страви — плавлений сир. Саме завдяки йому наш звичайний омлет стає таким незвичайним. Без його ніжної вершковості — нікуди!

 
Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Томатний»
90 г
Яйця
3 шт.
Молоко
1/2 склянки
Спаржева квасоля
200 г
Вершкове масло
2 ст. л.
Рослинна олiя
2 ст. л.
Петрушка і кріп
за смаком
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Поєднати яйця з молоком, посолити, поперчити і гарненько все збити.
  2. Підсмажити суміш на олії з обох сторін.
  3. Нарізати кубиками плавлений сир, перемішати із зеленню.
  4. Загорнути плавлений сир в омлет, щоб він нагадував рол.
  5. Відварену спаржеву квасолю посолити і підсмажувати протягом 5-7 хвилин на маслі.
  6. Викласти спаржу поруч із омлетом — ідеальний сніданок готовий!