

Паска «Дружня»
Час приготування -
45 хвилин
Кількість персон -
3 персони
Справді дружня паска, яка збирає всіх за святковим столом. А ще надзвичайно ніжна, ароматна і мальовнича, якщо її прикрасити тоненькими шматочками нарізаного на овочерізці свіжого огірка і зеленою цибулькою. Хоча з прикрашанням паски ви можете сміливо експериментувати і обрати те, що найбільше відповідає вашим естетичним і кулінарним смакам.
Читать полностью
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 360 г
- Молоко
- 350 мл
- Борошно пшеничне
- 700 г
- Вершкове масло
- 150 г
- Цукор
- 40 г
- Яйця курячі
- 2 шт.
- Яйця перепелині
- 2 шт.
- Дріжджі свіжі
- 10 г
- Сіль
- 1 ч. л.
- Огірок
- 1 шт.
- Зелена цибуля
- за смаком
Процес
- Молоко підігрійте до температури 38 С, додайте дріжджі, цукор і яйця.
- Просійте муку, насипте солі. Змішайте сухі інгредієнти з молочною сумішшю.
- В тісто додавайте маленькими порціями плавлений сир та масло (кімнатної температури). Тісто має вийти однорідним.
- Форми для випікання змастіть вершковим маслом.
- Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин (або більше, залежить від розміру форми).
- Можна прикрасити перепелиним яйцем, зеленою цибулькою, шматочками тоненько нарізаного з допомогою овочечистки огірка, скрученого у вигляді трояндочки.
Популярні рецепти
-
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 2 шт.
- Яйця
- 3 шт.
- Тісто листкове
- 1 упаковка
- Цибуля ріпчаста
- 3 шт.
- Рослинна олiя
- 3 ст. л.
Хачапурі з плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 2 шт.
- Борошно пшеничне
- 2 склянки
- Кефір
- 1 склянка
- Цукор
- 0,5 ч. л.
- Сіль
- 0,5 ч. л.
- Сода
- 0,5 ч. л.
Перепічка на кефірі з плавленим сиром
45 хвилин5 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 1 шт.
- Картопля
- 2 шт.
- Оливкова олія
- 2 ст. л.
- Бекон
- 100 г
- Сіль і перець
- за смаком
Запечена в духовці картопля з плавленим сиром
1 година 2 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 1 шт.
- Борошно пшеничне
- 2 склянки
- Вершкове масло
- 100 г
- Яйця
- 3 шт.
- Печериці
- 5 шт.
- Шпинат
- 1 пучок
Пиріг зі шпинатом і плавленим сиром
2 години 6 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 2 шт.
- Молоко
- 60 мл
- Дріжджі свіжі
- 16 г
- Квітковий мед
- 40 г
- Яйця курячі
- 2 шт.
- Борошно пшеничне
- 200 г
Паска «Ніжно-ніжна»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 250 г
- Сир домашній
- 100 г
- Цукор
- 60 г
- Борошно
- 180 г
- Яйця курячі
- 4 шт.
- Ваніль
- 2 г
Паска «Пір’їнка»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 180 г
- Борошно пшеничне
- 500 г
- Вода
- 20 мл
- Дріжджі свіжі
- 10 г
- Сіль
- 1 ч. л.
- Цукор
- 1 ст. л.
Паска «Італіано»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 90 г
- Вершкове масло
- 50 г
- Молоко
- 300 мл
- Яйця курячі
- 1 шт.
- Каперси
- 40 г
- Цибуля порей
- 50 г
Паска «Пікантна»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 180 г
- Желатин
- 6 г
- Вершки 20%
- 200 мл
- Панірувальні сухарі
- 100 г
- Петрушка
- 50 г
- Тостовий хліб
- 500 г
Паска «З холодком»
45 хвилин3 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 2 шт.
- Багет
- 2 шт.
- Оливки
- 8 шт.
- Часник
- 4 зубочки
- Петрушка
- 2 пучка
- Майонез
- 4 ст. л.
Фарширований багет по-французьки
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 2 шт.
- Листи для лазаньї
- 1 упаковка
- Помідори
- 2 шт.
- Перець болгарський
- 2 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- Баклажани
- 1 шт.
Лазанья з сиром та овочами
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 1 шт.
- Броколі
- 500 г
- Яйця
- 3 шт.
- Молоко
- 60 мл
- Вершкове масло
- 3 ст. л.
- Волоські горіхи
- 4 ст. л.
Запіканка з броколі
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 1 шт.
- Картопля
- 500 г
- Печериці
- 200 г
- Яйця
- 2 шт.
- Вершки 20%
- 150 мл
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
Запіканка з картоплею, грибами й плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 1 шт.
- Борошно
- 200 г
- Куряче філе
- 300 г
- Салямі
- 50 г
- Сир твердий
- 150 г
- Помідори
- 1 шт.
Піца з куркою та плавленим сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «З шинкою»
- 1 шт.
- Макарони
- 500 г
- Яйця
- 3 шт.
- Сметана
- 250 мл
- Рослинна олiя
- 3 ст. л.
Запіканка з макаронами й сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 2 шт.
- Цукіні
- 2 шт.
- Оливкова олія
- 2 ст. л.
- Зелена цибуля
- за смаком
- Сіль і перець
- за смаком
Цукіні, запечені з сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Томатний»
- 1 шт.
- Локшина
- 200 г
- Помідори
- 4 шт.
- Борошно
- 1 ст. л.
- Сир твердий
- 50 г
- Баклажани
- 250 г
Запіканка з локшини з овочами й плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 1 шт.
- Кабачок
- 3 шт.
- Курячий фарш
- 300 г
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- Часник
- 2 зубочки
- Помідори
- 3 шт.
Фаршировані кабачки з м’ясом і плавленим сиром
45 хвилин4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Творожний»
- 90 г
- Відварене куряче філе
- 2 шт.
- Кабачок
- 1 шт.
- Сир домашній
- 200 г
- Яйця
- 2 шт.
- Вершки 20%
- 100 мл
Запіканка з куркою та кабачком
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках «Вершковий»
- 90 г
- Борошно
- 250 г
- Масло
- 125 г
- Яйця
- 4 шт.
- Молоко
- 150 мл
- Сметана 20%
- 150 мл
Кіш з цибулею-пореєм та грибами
1 година 8 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Дружба»
- 90 г
- Цукіні
- 6 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- Яйця
- 3 шт.
- Оливки
- 50 г
- Оливкова олія
- 4 ст. л.
Цукіні з плавленим сиром
1 година 4 персони -
Інгредієнти
- В брусочках 4 види
- 360 г (по 1 шт.)
- Дріжджове тісто
- по розміру
- Шинка
- 100 г
- Помідори
- 3 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 1 шт.
- Петрушка і кріп
- за смаком
Піца «Чотири сири» з плавленим сиром
1 година 8 персон -
Інгредієнти
- В брусочках «Із зеленню та часником»
- 90 г
- Тісто листкове
- 300 г
- Яйця
- 2 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 2 шт.
- Помідори
- 1 шт.
- Рослинна олiя
- 2 ст. л.
Пиріг із плавленим сиром у листковому тісті
1 година 4 персони
Вашу підписку успішно оформлено і тепер все найсмачніше, цікаве і надихаюче чекатиме вас на пошті в листах від Веселої Корівки!