Фотографія рецепт Паска «Дружня»

Паска «Дружня»

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  3 персони

Справді дружня паска, яка збирає всіх за святковим столом. А ще надзвичайно ніжна, ароматна і мальовнича, якщо її прикрасити тоненькими шматочками нарізаного на овочерізці свіжого огірка і зеленою цибулькою. Хоча з прикрашанням паски ви можете сміливо експериментувати і обрати те, що найбільше відповідає вашим естетичним і кулінарним смакам.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Дружба»
360 г
Молоко
350 мл
Борошно пшеничне
700 г
Вершкове масло
150 г
Цукор
40 г
Яйця курячі
2 шт.
Яйця перепелині
2 шт.
Дріжджі свіжі
10 г
Сіль
1 ч. л.
Огірок
1 шт.
Зелена цибуля
за смаком
Процес
  1. Молоко підігрійте до температури 38 С, додайте дріжджі, цукор і яйця.
  2. Просійте муку, насипте солі. Змішайте сухі інгредієнти з молочною сумішшю.
  3. В тісто додавайте маленькими порціями плавлений сир та масло (кімнатної температури). Тісто має вийти однорідним.
  4. Форми для випікання змастіть вершковим маслом.
  5. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин (або більше, залежить від розміру форми).
  6. Можна прикрасити  перепелиним яйцем, зеленою цибулькою, шматочками тоненько нарізаного з допомогою овочечистки огірка, скрученого у вигляді трояндочки.