Фотографія рецепт Паска «Пікантна»

Паска «Пікантна»

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  3 персони

І ця паска цілком заслужено отримала таке ім’я! Пікантності їй додає цибуля-порей, каперси, мука із зеленого горошку і, звичайно, плавлений сир «Весела Корівка» «Із часником та зеленню». І що цікаво, готується вона без додавання дріжджів, на розпушувачі. Якщо бажаєте здивувати своїх рідних на Великдень – оберіть цей варіант пасхального хліба, і вони точно будуть у захваті!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «З зеленню i часником»
90 г
Вершкове масло
50 г
Молоко
300 мл
Яйця курячі
1 шт.
Каперси
40 г
Цибуля порей
50 г
Борошно пшеничне
250 г
Розпушувач
50 г
Сіль
2 г
Рожевий перець
2 г
Борошно з зеленого горошку
50 г
Процес
  1. Цибулю-порей обсмажте на вершковому маслі до прозорості.
  2. Плавлений сир наріжте маленькими шматочками.
  3. Змішайте всі інгредієнти. Тісто може бути неоднорідним – це нормально.
  4. Випікайте 30 хвилин у розігрітій до 170 градусів духовці.