Фотографія рецепт Паска «Пір’їнка»

Паска «Пір’їнка»

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  3 персони

Рецепт цієї пасочки простий, а ось її вигляд і смак виділяються особливою оригінальністю. А незвичайна вона за рахунок поєднання двох видів тіста: творожне готується в обрамленні пісочного. До того ж, цей пасхальний хліб ще й має не просто рум’яну, а навіть чорняву скоринку. Безсумнівно, паска «Пірїнка» стане прикрасою вашого святкового столу!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Творожний»
250 г
Сир домашній
100 г
Цукор
60 г
Борошно
180 г
Яйця курячі
4 шт.
Ваніль
2 г
Вершкове масло
80 г
Вода
35 мл
Сіль
2 г
Процес
  1. Спочатку приготуйте пісочне тісто. Змішайте муку з холодним вершковим маслом і сіллю, постійно перетираючи руками.
  2. Додайте жовток та воду, вимішайте.
  3. Поставте тісто в холодильник на 1 годину.
  4. Яєчні жовтки, плавлений сир та творожний збийте в блендері.
  5. Додайте туди муку.
  6. Білки збийте до стійкої піни з цукром. Делікатно змішайте дві маси.
  7. Форму «застеліть» пісочним тістом, залийте сирну суміш.
  8. Випікайте в розігрітій до 250 градусів духовці 30 хвилин. Скоринка має бути рум’яною, навіть чорнявою.