Фотографія рецепт Паска «Італіано»

Паска «Італіано»

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  3 персони

Виявляється, що навіть пасочка може бути з присмаком традиційної італійської кухні. І такого смаку можна досягнути не лише з допомогою оливкової олії, маслин та в’ялених томатів, а й найніжнішого плавленого сиру «Весела Корівка» «Томатний з прованськими травами». Чудово підійде для тих, хто віддає перевагу не солодким, а солоним стравам.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Томатний»
180 г
Борошно пшеничне
500 г
Вода
20 мл
Дріжджі свіжі
10 г
Сіль
1 ч. л.
Цукор
1 ст. л.
Оливкова олія
100 мл
Кефір
125 г
Яйця курячі
1 шт.
Кунжут
1 ч. л.
В'ялені томати
20 г
Маслини
30 г
Процес
  1. Дріжджі розчиніть у невеликій кількості теплої води та цукру.
  2. В просіяну муку додайте яйце, кефір, оливкову олію, дріжджі та все гарно вимішайте.
  3. Додайте шматочки в’ялених томатів та маслини.
  4. Плавлений сир наріжте дрібними шматочками і додайте до тіста в самому кінці.
  5. Тісто поставте в тепле місце на 1 годину.
  6. Перед випіканням посипте кунжутом. 
  7. Випікайте 15 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.