Фотографія рецепт Паска «З холодком»

Паска «З холодком»

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  3 персони

Сьогодні без вагань можна стверджувати, що паску не обов’язково випікати. Коли є желатин, тостовий хліб, вершки і плавлений сир «Весела Корівка» «З шинкою» – ніяка духовка не знадобиться! Лише холодильник і декілька вправних кулінарних маніпуляцій. Тож, цій «випічці» сміливо можна віддати першість в рейтингу унікальних, нешаблонних рецептів.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «З шинкою»
180 г
Желатин
6 г
Вершки 20%
200 мл
Панірувальні сухарі
100 г
Петрушка
50 г
Тостовий хліб
500 г
Яйця перепелині
3 шт.
Процес
  1. Наріжте шматочками плавлений сир і нагрійте з вершками до повного розчинення.
  2. Желатин попередньо замочіть у холодній воді.
  3. Додайте желатин до молочної суміші.
  4. Залийте в форму (на півсфери) та поставте в холодне місце на 1 годину.
  5. Петрушку помийте і просушіть, перебийте з панірувальними сухарями (обов’язково домашніми) до крихкої консистенції.
  6. Пасочки дістаньте з форм і обваляйте в зеленій крихті.
  7. Тостовий хліб розкачайте до товщини 3 мм, намастіть плавленим сиром і закрутіть у рулет.
  8. Обріжте зверху та знизу.
  9. Поставте зелену шапочку на тостовий хліб. Обов’язково смакувати холодною!