Фотографія рецепт Перепічка на кефірі з плавленим сиром

Перепічка на кефірі з плавленим сиром

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  5 персон

Перепічка на кефірі з плавленим сиром – страва, яка швидко готується і ще швидше з’їдається. Це «сирне чудо» ідеально підійде не лише для пригощання гостей удома чи для перекусу, але й якщо ви збираєтесь відпочити на природі. Звичайно, смажена перепічка більш калорійна, ніж та, що випечена в духовці. Але вона особлива завдяки золотистій і хрусткій скоринці – іноді можна собі таке дозволити!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «З шинкою»
2 шт.
Борошно пшеничне
2 склянки
Кефір
1 склянка
Цукор
0,5 ч. л.
Сіль
0,5 ч. л.
Сода
0,5 ч. л.
Процес
  1. Теплий кефір налийте в глибоку миску, насипте цукор, сіль і соду. Перемішайте і залишіть суміш на 5 хвилин.
  2. Плавлений сир натріть на тертці. Разом із мукою додайте його у кефірну масу і замісіть тісто.
  3. Розділіть тісто на 5 рівних частин і розкатайте їх у коржик.
  4. Обсмажте кожен по черзі на сковорідці з невеликою кількістю олії під кришкою на середньому вогні до рум’яної скоринки.
  5. Подавайте страву на стіл гарячою!