Фотографія рецепт Піца «Чотири сири» з плавленим сиром

Піца «Чотири сири» з плавленим сиром

Час приготування -  1 година Кількість персон -  8 персон

Піца «Чотири сири» — одна з класичних і всім відомих. Але це аж ніяк не означає, що з нею не можна експериментувати! Ми пропонуємо приготувати трохи несподівану, але, тим не менш, надзвичайно смачну варіацію — з різними сортами плавленого сиру, шинкою та томатами. До речі, шинку цілком можна замінити на салямі чи відварне куряче філе — що більше до смаку. Спробуйте себе в ролі кулінара-експериментатора — вам сподобаються і процес, і результат!

Сирна піца, як і будь яка піца, готується досить швидко.

Процес починається з роботи з тістом. Можна купити готове тісто в магазині. Хоча його якість і користь буде під сумнівом. Або все-таки трішки потрудитися і замісити все власними руками. Чи скористатися спеціальними кухонними приладами.

Зараз всю роботу за вас може зробити навіть блендер. Або ж, якщо є хлібопічка, то і вона замісить будь-яке тісто. Тому не варто відмовлятися від цієї страви, якщо ви не любите возитися з тістом. За вас все зробить кухонна техніка. Сирна піца все одно буде  суперсмачною, навіть якщо її замісите не ви.

Ви можете взяти ваше улюблене тісто

Ця сирна піца може бути з будь-яким тістом, яке вам найбільше подобається. Найпростіший рецепт тіста для піци — це мука, вода, дріжджі та сіль - те, з чого роблять і хліб. Щоб тісто було більш ніжнішим і його смак або колір став “цікавішим”, додають інші компоненти: томат, олію, молоко, яйця та ін.

У цей рецепт піци з сиром можна додавати плавлений і твердий сир. Поєднання цих видів сирів зробить страву мегасмачною. Тож, повернемося до приготування піци. Деко для випікання посипте борошном, тоненько розкатайте тісто та викладіть його на деко. Наріжте цибулю півкільцями, шинку — тонкими скибочками.

Эксперементуйте, як вам до смаку!

Пам’ятайте, що рецепт піци з сиром можна трохи підправити на свій смак. Замінити шинку, на якесь інше м'ясо. А якщо ви не любите м'ясні продукти, то цілком можна замінити їх грибами. Можна усіма улюбленими і доступними печерицями, а якщо є білі гриби — ще крутіше! Адже вони надзвичайно ароматні та смачні!

Сирна піца у нас буде з помідорами, але у вигляді пасти. Їх потрібно очистити від шкірочки. Щоб це було легше зробити, залийте їх окропом на декілька хвилин. М'якоть томатів треба змішати до однорідної маси та насипати сіль і перець за смаком. Можна збити все вручну або використати блендер.

Візьміть плавлений сир і натріть його на тертці чи наріжте тоненькими скибочками. Далі за рецептом викладіть томатну пасту на тісто та підготовлену начинку. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте страву приблизно 30-40 хвилин. Піца готова і її можна подавати на стіл. Дайте їй трішки охолонути, щоб обпектися.

Ця страва виходить такою ж як на фото з кулінарних сайтів. Хіба тільки ви замінили деякі інгредієнти. Як говорилося раніше, Єдині недоторкані компоненти в цій їжі — сири, яких обов'язково має бути 4 види. Якщо ви якось унікально удосконалили страву, поділіться нею з іншими і приємного апетиту!

 
Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках 4 види
360 г (по 1 шт.)
Дріжджове тісто
по розміру
Шинка
100 г
Помідори
3 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Петрушка і кріп
за смаком
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Почніть із роботи з тістом: деко для випікання посипте борошном, тісто розкатайте в тонкий коржик і викладіть на деко.
  2. Шинку наріжте тонкими скибочками, цибулю — півкільцями.
  3. Помідори треба очистити від шкірочки — для цього залийте їх окропом на декілька хвилин.
  4. М’якоть томатів перемішайте до однорідної маси, додайте сіль та перець до смаку — це буде паста для піци.
  5. Плавлений сир натріть на тертці чи наріжте тонкими скибочками. Зробити це буде простіше, якщо попередньо його ненадовго покласти до морозилки.
  6. На коржик із тіста викладіть томатну пасту і підготовлену начинку.
  7. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  8. Випікайте піцу до готовності приблизно 30-40 хвилин.