Фотографія рецепт Піца з куркою та плавленим сиром

Піца з куркою та плавленим сиром

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  4 персони

Чому б сьогодні не приміряти на себе роль майстерного піцайоло? Крутити й підкидати піцу вгору не доведеться — надто багато ризиків обсипати борошном себе й усю кухню. А ось просто замісити тісто, накришити овочів та м’яса — певно ж, під силу кожному! Тому спробуйте відточити свої кулінарні здібності з цією простою, але такою смачною стравою.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Томатний»
1 шт.
Борошно
200 г
Куряче філе
300 г
Салямі
50 г
Сир твердий
150 г
Помідори
1 шт.
Перець болгарський
1 шт.
Маслини
10 шт.
Томатна паста
1 ст. л.
Рослинна олiя
2 ст. л.
Процес
  1. Замісіть тісто з води, борошна, олії та солі.
  2. Тісто розкатайте так, щоб воно було до 1 см завтовшки.
  3. Випікайте його в духовці, розігрітій до 175 градусів (краще стежити за процесом).
  4. Змастіть готову основу для піци томатною пастою й плавленим сиром.
  5. Наріжте курку соломкою, салямі — кружальцями, викладіть на основу, посипте натертим на крупній тертці твердим сиром й прикрасьте томатами та перцем.
  6. Випікайте повторно при температурі 200 градусів.