Фотографія рецепт Помідори, фаршировані плавленим сиром і часником

Помідори, фаршировані плавленим сиром і часником

Час приготування -  15 хвилин Кількість персон -  3 персони

Використати томати у кулінарії можна тисячею різних способів: з них готують перші страви, випічку, салати, закуски й навіть напої. Але, якщо бажаєте чогось по-особливому томатного, спробуйте нашу закуску з фаршированих помідорів. Для начинки підійдуть гриби, рис, м'ясо, суміш овочів — та все ж таки радимо зупинимо вибір на плавленому сирі з часником. Гарантуємо — це поєднання смаків не залишить байдужим нікого!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Із зеленню та часником»
2 шт.
Помідори
8 шт.
Часник
3 зубочки
Майонез
100 г
Сіль і перець
за смаком
Петрушка
за смаком
Процес
  1. Натріть плавлений сир на тертці й з’єднайте з подрібненим часником і майонезом.
  2. Зріжте з помідорів верхівку, серединку обережно видаліть за допомогою ложки так, щоб томати нагадували маленькі «бочечки».
  3. Наповніть їх сумішшю з сиру, часнику та майонезу.
  4. Викладіть готові помідори на велику пласку тарілку й прикрасьте петрушкою.