Фотографія рецепт Рагу з плавленим сиром

Рагу з плавленим сиром

Час приготування -  1 година Кількість персон -  4 персони

Рагу — це прекрасне поєднання користі й смаку, а ще воно виручить у ті моменти, коли часу на приготування зовсім обмаль. Відкриємо вам невеличкий кулінарний секрет: щоб урізноманітнити цю буденну страву, додайте до неї плавлений сир «Весела Корівка» в брусочку «З часником і зеленню». Буде не просто дуже смачно, а, без сумніву, шедеврально!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Із зеленню та часником»
2 шт.
Картопля
1 кг
Цвітна капуста
300 г
Консервована квасоля
120 г
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Сметана
100 мл
Базилік
за смаком
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Наріжте кружальцями очищену картоплю, тушкуйте її протягом 20-25 хвилин.
  2. Додайте цвітну капусту, квасолю, подрібнену моркву й цибулю. Знову тушкуйте протягом 15-20 хвилин.
  3. Висипте нарізаний кубиками плавлений сир, перець, сіль, майоран і залийте все сметаною.
  4. Перемішайте й готуйте ще хвилин 10.