

Рагу з плавленим сиром
Час приготування -
1 година
Кількість персон -
4 персони
Рагу — це прекрасне поєднання користі й смаку, а ще воно виручить у ті моменти, коли часу на приготування зовсім обмаль. Відкриємо вам невеличкий кулінарний секрет: щоб урізноманітнити цю буденну страву, додайте до неї плавлений сир «Весела Корівка» в брусочку «З часником і зеленню». Буде не просто дуже смачно, а, без сумніву, шедеврально!
Читать полностью
Інгредієнти
- Картопля
- 1 кг
- Цвітна капуста
- 300 г
- Консервована квасоля
- 120 г
- Морква
- 2 шт.
- Цибуля ріпчаста
- 2 шт.
- Сметана
- 100 мл
- Базилік
- за смаком
- Сіль і перець
- за смаком
Процес
- Наріжте кружальцями очищену картоплю, тушкуйте її протягом 20-25 хвилин.
- Додайте цвітну капусту, квасолю, подрібнену моркву й цибулю. Знову тушкуйте протягом 15-20 хвилин.
- Висипте нарізаний кубиками плавлений сир, перець, сіль, майоран і залийте все сметаною.
- Перемішайте й готуйте ще хвилин 10.
Вашу підписку успішно оформлено і тепер все найсмачніше, цікаве і надихаюче чекатиме вас на пошті в листах від Веселої Корівки!