Фотографія рецепт Римський суп із плавленим сиром

Римський суп із плавленим сиром

Час приготування -  30 хвилин Кількість персон -  4 персони

Рецепт римського супу з плавленим сиром досить незвичний. І незвичність ця виявляється вже на старті приготування — адже починається все зі смаження хліба в часниково-цибулевій суміші! Та й самі інгредієнти поєднуються по-особливому. Заінтриговані? Тоді чому б не порадувати своїх рідних такою винятковою першою стравою?

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Дружба»
2 шт.
Бульйон курячий
600 мл
Хліб білий
4 скибочки
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Часник
2 зубочки
Рослинна олiя
4 ст. л.
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Подрібніть цибулю та часник.
  2. Обсмажте хліб на сковорідці в олії з часниково-цибулевою сумішшю.
  3. Готові грінки викладіть у керамічні горщики, посипте натертим на крупній тертці плавленим сиром, поставте в духовку і почекайте, доки розплавиться сир (приблизно 2-3 хвилини).
  4. Вийміть горщики з духовки і влийте в них  гарячий бульйон.
  5. Додайте сіль та перець.
  6. За бажанням страву можна прикрасити зеленою цибулею та тоненько нарізаним болгарським перцем.