Фотографія рецепт Салат із плавленим сиром та курячим філе

Салат із плавленим сиром та курячим філе

Час приготування -  30 хвилин Кількість персон -  6 персон

Салат із плавленим сиром і курячим філе – надзвичайно колоритна страва, адже в ньому поєднуються чимало інгредієнтів. Він точно смакуватиме любителям м’ясних страв і взагалі виходить дуже поживним. Тож таку пікантну їжу можна готувати для перекусу на роботі, тим паче, незважаючи на велику кількість інгредієнтів, часу цей салат у вас забере небагато.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Із зеленню та часником»
2 шт.
Зелена цибуля
1 пучок
Часник
3 зубочки
Маслини
70 г
Помідори
2 шт.
Консервована кукурудза
1 банка
Яйця перепелині
3 шт.
Куряче філе
300 г
Огірок
1 шт.
Зелене яблуко
1 шт.
Оливкова олія
3 ст. л.
Зелень
за смаком
Процес
  1. Відваріть куряче філе та перепелині яйця.
  2. Коли м'ясо і яйця охолонуть, наріжте їх кубиками.
  3. Яблуко очистіть від шкірки і теж наріжте кубиками.
  4. Часник натріть на тертці.
  5. Плавлений сир наріжте великими кубиками, щоб зробити акцент  саме на цьому інгредієнтові.
  6. Потім його потрібно трішки розтопити на розпеченій сковороді.
  7. Далі подрібніть маслини та зелену цибульку.
  8. Наріжте помідори та огірки, також кубиками.
  9. Злийте з кукурудзи зайву рідину.
  10.  А тепер просто поєднайте всі компоненти, додайте олію, сіль і зелень.