Фотографія рецепт Швейцарський суп з грінками та сиром

Швейцарський суп з грінками та сиром

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  4 персони

У кожної країни є свій аромат. Україна пахне свіжоспеченим хлібом, часником, варениками та наваристим борщем. Угорщина — гуляшем, Німеччина — смаженими сосисками, Англія — ростбіфом і чаєм... А чим пахне Швейцарія? Звичайно, сиром! Сьогодні пропонуємо вам приготувати страву з ароматом колоритної та мальовничої Швейцарії!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Вершковий»
2 шт.
Бульйон м'ясний
2 л
Вершки 20%
500 мл
Сир твердий
100 г
Вершкове масло
4 ст. л.
Хліб білий
4 скибочки
Кмин
1 ч. л.
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Наріжте кубиками скибочки білого хліба й обсмажуйте їх на сковорідці з вершковим маслом до золотавості.
  2. Поставте м’ясний бульйон на вогонь, додайте кмин. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і дайте поваритися ще 10 хвилин.
  3. На останній хвилині кипіння влийте в бульйон вершки, перемішайте й зніміть з плити.
  4. Обережно помішуючи, додайте дрібно натертий плавлений сир, посоліть та поперчіть за смаком.
  5. Розлийте в тарілки.
  6. До кожної тарілки додайте сухариків та посипте страву тертим твердим сиром.