Фотографія рецепт Смажений плавлений сир

Смажений плавлений сир

Час приготування -  20 хвилин Кількість персон -  2 персони

Здається, навіщо ж смажити готовий до вживання продукт, який ще й такий ніжний на смак і швидко плавиться від термічної обробки? Та просто для різноманіття! Це одна із тих страв, якою ви здивуєте своїх рідних. Тим паче, смажений плавлений сир чудово підійде у якості перекусу. А ще до нього можна додати ваш улюблений соус. Смачного!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Вершковий»
3 шт.
Панірувальні сухарі
1 упаковка
Рослинна олiя
5 ст. л.
Процес
  1. Плавлений сир покладіть в морозильну камеру на 10-20 хвилин.
  2. Потім наріжте сир невеликими шматочками товщиною 1 сантиметр.
  3. Шматочки сиру добре обваляйте з усіх сторін в панірувальних сухарях.
  4. Обсмажуйте на сковорідці з усіх сторін до золотистої скоринки.
  5. Викладіть обсмажений сир на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію.
  6. Після цього сир перекладіть на велику тарілку та подавайте з майонезом, кетчупом або будь-яким соусом, який вам найбільше смакує.