Фотографія рецепт Суп з плавленим сиром та куркою

Суп з плавленим сиром та куркою

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  4 персони

Курячий суп — абсолютно незвичайна страва! Наприклад, американські господині свято вірять, що він допомагає від застуди та грипу, а британські вчені стверджують, що це — чудовий засіб від депресії. Але навіть якщо й ті, й інші помиляються — нічого страшного. В будь-якому разі, це практично ідеальний суп: смачний, поживний та корисний. Зробити його ще кращим може тільки одне — трохи плавленого сиру «Весела Корівка»!

Надзвичайно ніжний та ситний суп

Суп з плавленим сиром та куркою буде дуже ніжним, завдяки вершковому смаку. Зазвичай, у страві чималу роль відіграє присутність менш калорійної, ніж інші види м'яса, курки. Для початку її потрібно відварити. Щоб вода стала жовтуватою, насипте карі.

У суп з плавленим сиром та куркою додають не лише карі. Якщо ваша улюблена приправа, наприклад, куркума або паприка, то можете спокійно їх додавати до цієї страви. Куркума також зафарбує бульйон у жовтуватий відтінок, паприка — у червоний.

Так суп з плавленим сиром та куркою матиме більш насичений смак. Головне — не перестаратися, тому що якщо насипати більше приправ, то страва може гірчити. Далі за рецептом вийміть курку з бульйону і дрібно наріжте. Гарненько промийте рис.

Під час приготування начистіть у суп овочі: моркву, картоплю й цибулю. Моркву треба нарізати соломкою, картоплю — квадратиками, цибулю — маленькими брусочками. Хоча не обов'язково нарізати овочі саме такої форми, якщо ви хочете зробити суп-пюре.

Цей суп не потрібно збивати блендером

У рецепт супу з плавленим сиром та куркою (пюре) потрібно те саме. Просто інгредієнти відварюються, а потім збиваються з допомогою блендера. Різниця також може бути в густоті. У суп-пюре додають трохи більше складових, щоб він був наваристий.

Як приготувати таку страву ви можете дізнатися з кулінарних сайтів. Такі страви виходять дуже мальовничими. Ну, це, звичайно, якщо ви все зробили відповідно до рецептури і якщо самі інгредієнти свіжі та якісного виробництва.

І не завжди все слід робити за рецептом, можна й експериментувати. Просто необхідно мати в усьому міру: не пересипати приправ, навіть якщо ви їх дуже сильно любите, також обережно треба бути з сіллю, цукром, і зеленню особливо не захоплюйтесь!

У ньому є своя пікантна родзинка

Повернемося до того, як зробити наш мегасмачний курячий суп із плавленим сиром. Додайте в страву рис, потім картоплю й моркву, цибулю. Як тільки картопля звариться, покладіть у суп м'ясо. Плавлений сир натріть на тертці, висипте у страву, коли вона вже майже готова.

Під кінець кулінарного процесу посоліть і поперчіть за смаком, додайте свіжу зелень: кріп, петрушку. Страва виходить дуже красивою, не тільки завдяки зелені, але й овочам та плавленому сиру. То чому б не похвалитися нею в соцмережах і не зробити фото?

Отже, ви переконалися, що рецепт цього кулінарного творіння дуже простий. Тому скоріше спробуйте здивувати цим шедевром своїх рідних та близьких. Суп вразить вас своєю легкістю та ніжністю. Хоч і простий у приготуванні, але в ньому є своя пікантна родзинка.

 
Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Із зеленню та часником»
180 г
Куряче філе
400 г
Морква
2 шт.
Каррі - Рис
4 ст. л.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Картопля
2 шт.
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Відваріть курку. Якщо хочете, щоб бульйон вийшов жовтим, додайте трохи карі.
  2. Курку вийміть, зніміть м’ясо та дрібно його наріжте.
  3. Промийте рис.
  4. Овочі почистіть, моркву наріжте соломкою, картоплю — кубиками, цибулю — дрібними брусочками.
  5. Почергово, щоб кожний інгредієнт прокипів, додайте до бульйону рис, моркву, картоплю та цибулю.
  6. Коли картопля звариться, додайте м’ясо.
  7. Плавлений сир натріть на тертці й додайте в суп за декілька хвилин до закінчення приготування.
  8. Посоліть, поперчіть, додайте свіжу зелень.