Фотографія рецепт Сирні кульки в клярі

Сирні кульки в клярі

Час приготування -  30 хвилин Кількість персон -  3 персони

Якщо ви чекаєте на шумну компанію гостей, яку плануєте розважати переглядом захопливого фільму або футбольного матчу, то повірте: ця страва — саме те, що треба! Готується легко та швидко, не вимагає особливого сервірування, а до того ж — найвибагливішого гурмана підкорить з першого шматочка, бо ж така ніжна всередині та хрустка ззовні! Хочете вразити друзів та близьких своїми кулінарними талантами? Тепер ви знаєте, який рецепт обрати :)

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Вершковий»
1 шт.
Молоко
70 мл
Борошно
50 г
Сир твердий
200 г
Панірувальні сухарі
100 г
Яйце
1 шт.
Рослинна олiя
100 мл
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Приготуйте кляр: яйця збийте з молоком, посоліть і додайте просіяне борошно. Перемішайте до однорідності.
  2. Твердий і плавлений сири натріть на дрібній тертці.
  3. Із суміші натертих сирів сформуйте кульки діаметром 3 см. Перед цим варто змочити руки в холодній воді.
  4. Обваляйте кульки в панірувальних сухарях і поставте в холодильник на 15-20 хв.
  5. На сковорідці добре розігрійте олію. Кожну кульку треба занурити в кляр й обсмажити у фритюрі до золотавої скоринки.
  6. Викладіть сирні кульки на паперовий рушник, щоб стекла олія. Ось і все — смачного!