Фотографія рецепт Сирні яйця з шинкою

Сирні яйця з шинкою

Час приготування -  30 хвилин Кількість персон -  4 персони

Хочете вразити своїх гостей особливою стравою? Щоб і смак був надзвичайний і на вигляд вона була оригінальною? Тоді спробуйте приготувати сирні яйця з шинкою. Вони точно приковуватимуть цікаві погляди і змусять не одного гостя зацінити їхній ніжний смак. Доповнює цю страву простий, але не менш смачний сметанковий соус із хріном або гірчицею

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «З шинкою»
3 шт.
Сир твердий
50 г
Копчена шинка
100 г
Вершкове масло
50 г
Сметана
2 ст. л.
Петрушка
за смаком
Хрін
2 ч. л.
Процес
  1. Подрібніть шинку, натріть на невеликій тертці плавлений і твердий сири.
  2. Візьміть розм’якшене масло, шинку, плавлений сир та перемішайте.
  3. Сформуйте з допомогою ложки невеликі галушки у формі яєць і обваляйте їх у тертому твердому сирі перемішаному з подрібненою петрушкою.
  4. Сметану збийте з хріном або гірчицею.
  5. Полийте цим соусом сирні яйця перед подачею на стіл.