Фотографія рецепт Сирний суп з мисливськими ковбасками

Сирний суп з мисливськими ковбасками

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  4 персони

Сирний суп має море переваг, найголовніша з яких полягає в тому, що зварити його можна практично з чого завгодно. Але головний секрет справжнього сирного супу — в тому, що насправді його треба варити з сиру та цибулі, інші інгредієнти — лише приємне доповнення до них. У будь-якому разі, так стверджують французи, і хто ми такі, щоб їм не вірити?

Один із різновидів такого кулінарного витвору — суп з плавленим сиром і ковбасою.

А якщо чесно, то родзинка цієї страви саме в мисливських ковбасках. Завдяки їхньому специфічному смаку страва набуває нових незрівнянних і пікантних ноток. Варто зауважити, що разом із ними страва стає більш калорійною. Тож, тим, хто слідкує за своїм харчуванням, а особливо фігурою, треба це врахувати.

Сирний суп з мисливськими ковбасками готується швидко, як і звичайний сирний суп.

Для початку треба нарізати півкільцями цибулю, натерти моркву і нарізати кубиками картоплю. Відразу опустити в окріп картоплю і варити її 5-7 хвилин. Обсмажити цибулю, доки не стане прозорою, додати моркву і смажити, доки вона не стане м'якою. Посолити та поперчити. Готову зажарку необхідно висипати в каструлю.

Далі рецепт говорить нам, що необхідно це все проварити 5-7 хвилин. Потім потрібно збити цю масу блендером, доки вона не стане однорідної консистенції. Ось і настав час мисливських ковбасок — їх наріжте монетками. Товщину нарізання ковбасок обирайте самі. Головне — це не нарізати надто широко. Додайте в суп плавлений сирочок і ковбаски і прогрійте масу на невеликому вогні. Страва готова! Перед подачею слід її прикрасити зеленню.

Найкраще в суп з плавленим сиром і ковбасою додавати саме кріп. Ця зелень чудово поєднується з різноманітними вершковими стравами. А цей суп, перш за все, вершкова, а не м'ясна страва. Мисливські ковбаски — це доповнення, хоча неабияке! Ви, певно, вже переконалися, що приготування цієї страви займає стільки ж часу, як і приготування звичайного сирного супу. З ним можна експериментувати скільки завгодно.

Якщо в холодильнику немає мисливських ковбасок, їх можна замінити чимось іншим. Чимось іншим — це мається на увазі чимось м'ясним. Інколи додають смажений бекон, часом копчену курку чи інший вид м'яса. Можна взяти будь-яку ковбасу, яка є у вашому холодильнику. Страва буде не менш смачною, лише матиме іншу назву — суп з ковбасою. Хоч і звучить не так вишукано, але на смак це теж буде щось незвично-апетитне.

Сирний суп з ковбасою може стати новою улюбленою стравою вашої сім'ї.

Головне — це обрати найкращу ковбасу, оскільки можна натрапити на щось не якісне і шкідливе для здоров'я (особливо для шлунку). Найкраще для приготування подібної страви, якщо вона трішки, так би мовити, з димком. Сирний суп не втрачає від цього своєї ніжної вершковості, а лише доповнюється гостротою і пікантністю. І також важливо мати міру, тобто не перебільшити з додаванням м'яса у суп, бо тоді це вже буде не суп з ковбасою, а ковбаса з супом.

Якщо вам не вдалося створити таку страву, як на фото — не переймайтеся. У кожної господині кожна страва має свій авторський вигляд і смак. Часом і так, як на картинці, але часом зовсім по-іншому. Головне у кожній страві — це, щоб смакувало. Тож, візьміть до уваги цей незвичайний суп із мисливськими ковбасками, який своїм ароматом і виглядом підкорить смакові рецептори навіть найкапризнішого гурмана.

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «З шинкою»
90 г
Мисливські ковбаски
200 г
Картопля
300 г
Цибуля ріпчаста
300 г
Морква
100 г
Зелень
пучок
Масло
за смаком
Сіль і перець
за смаком
Процес
  1. Цибулю наріжте крупними півкільцями, картоплю — кубиками, моркву натріть на тертці.
  2. В окріп опустіть картоплю й варіть 5-7 хвилин із моменту закипання.
  3. Цибулю обсмажте на вершковому маслі до прозорості, додайте моркву, посоліть, поперчіть і злегка припустіть.
  4. Готову зажарку покладіть у каструлю й варіть ще 5-7 хвилин.
  5. Суп збийте блендером до однорідної маси.
  6. Мисливські ковбаски наріжте «монетками».
  7. Додайте в суп плавлений сир, ковбаски та добре прогрійте на слабкому вогні.
  8. Перед тим, як подавати, прикрасьте страву зеленню.