Фотографія рецепт Сирний суп із сьомгою

Сирний суп із сьомгою

Час приготування -  1 година Кількість персон -  2 персони

У кожної господині є свій стандартний набір страв на кожен день. Але часом так хочеться додати до цих звичайних сніданків, обідів та вечерь якусь нову кулінарну нотку. Ось одна із таких неординарних страв, яка чудово смакуватиме у якості обіду – сирний суп із сьомгою. Часу він займе небагато, готується дуже просто, то ж чому б не спробувати?

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Вершковий»
400 г
Сьомга
1 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Лавровый лист
1 шт.
Перець горошком
5 шт.
Вода
1,5 л
Сіль
за смаком
Процес
  1. Очищену рибу від зябер промийте та покладіть у каструлю з водою.
  2. Варіть на середньому вогні. Коли вода закипить, зніміть піну, додайте очищену цибулю, лавровий лист та перець.
  3. Це все потрібно варити 25-30 хвилин. Потім дістаньте рибу з бульйону, остудіть і відокремте шкіру й кістки від філе.
  4. Бульйон профільтруйте з допомогою марлі або друшляка з невеликими отворами.
  5. Додайте в бульйон філе риби, дрібно натертий плавлений сир. Добре все перемішайте і прокип’ятіть ще приблизно 3-5 хвилин.
  6. Спробуйте на смак і посоліть, якщо це потрібно.