Фотографія рецепт Яєчний рулет з плавленим сиром

Яєчний рулет з плавленим сиром

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  4 персони

На перший погляд і не скажеш, що на приготування цієї страви піде максимум 30 хвилин. Вона така вишукана й неординарна на вигляд… А що вже й казати про смак ;) Але, як відомо, зовнішність оманлива: насправді наш рулет можна віднести до категорії «коли негадано-неждано завітали гості».

Процес приготування включає деякі елементи японської кухні, тож вправність рук і особлива уважність тут не завадять. Результат же має бути не лише смачним, але й гарним!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «З зеленню i часником»
4 шт.
Яйця
6 шт.
Майонез
150 г
Соус бешамель
250 г
Часник
2 зубочки
Огірок
2 шт.
Процес
  1. Збийте яйця й поступово додайте соус бешамель. Ретельно перемішайте.
  2. Вистеліть деко пергаментним папером і вилийте на нього яєчну масу.
  3. Запікайте в духовці при 180 градусах до готовності.
  4. Приготуйте начинку: натріть плавлений сир, додайте майонез і подрібнений часник.
  5. Обережно відділіть омлетний рулет від пергаментного паперу (але не знімайте з нього!), потім зверху викладіть начинку.
  6. Покладіть на начинку нарізаний соломкою огірок і загорніть його в рулет, використовуючи той же пергаментний папір (процес чимось нагадує приготування суші).
  7. Перекладіть яєчний рулет в харчову плівку й залиште на декілька годин у холодильнику (так страва краще триматиме форму, але за бажанням її можна відразу подати на стіл, свіжою вона також чудово смакуватиме).
  8. Наріжте рулет скибочками приблизно 2 см завтовшки та прикрасьте зверху листям петрушки. Смачного!