Фотографія рецепт Закуска з перцю фаршированого сиром

Закуска з перцю фаршированого сиром

Час приготування -  30 хвилин Кількість персон -  4 персони

За стандартним кулінарним сценарієм ми звикли, що солодкий перець фарширують м’ясним фаршем в перемішку з рисом, а потім тушать чи запікають у духовці. Сьогодні пропонуємо вам фарширований перець у вигляді не основної страви, а закуски. Його так просто робити і не знадобиться ніяка термальна обробка. Ще й здивує чудовий смак, який поєднується зі свіжим солодкуватим присмаком перцю та ніжною вершковістю плавленого сиру «Весела Корівка» «Із часником і зеленню».

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Із зеленню та часником»
2 шт.
Сир домашній
100 г
Перець болгарський
6 шт.
Кріп
за смаком
Перець чилі
за смаком
Сіль
за смаком
Зелень
за смаком
Процес
  1. Перець промийте, зріжте плодоніжки, приберіть перегородки і насіння.
  2. Подрібніть кріп, перемішайте з сирами. Посоліть та поперчіть. Знову все перемішайте.
  3. Перець нафаршируйте сирною масою, поставте у холодильник на 2 години.
  4. Перед подачею на стіл наріжте перець впоперек товщиною не більше 1 см. Гарно викладіть на тарілку та прикрасьте зеленню.