Фотографія рецепт Запіканка з броколі

Запіканка з броколі

Час приготування -  45 хвилин Кількість персон -  4 персони

Запіканка з капусти броколі — страва, з якою треба експериментувати дуже обережно, адже до неї пасуватиме далеко не кожен соус. Наприклад, соуси на основі томату зовсім не підійдуть, краще вибрати вершковий чи тартар. Зате готувати запіканку нескладно — упорається навіть початківець! — а результат вийде надзвичайно смачним. Заінтриговані? Тоді спробуйте самі — переконаєтеся самі!

Читать полностью
Інгредієнти
В брусочках «Дружба»
1 шт.
Броколі
500 г
Яйця
3 шт.
Молоко
60 мл
Вершкове масло
3 ст. л.
Волоські горіхи
4 ст. л.
Панірувальні сухарі
4 ст. л.
Сіль і перець
за смаком
Зелений горошок
для прикраси
Процес
  1. Броколі розберіть на суцвіття.
  2. Варіть її протягом приблизно 7 хвилин після закипання.
  3. Подрібніть волоські горіхи.
  4. Змастіть ємність для випікання вершковим маслом і рівномірно викладіть броколі.
  5. Посипте капусту натертим на крупній тертці плавленим сиром, потім — горіхами та панірувальними сухарями; залийте все збитими з молоком яйцями.
  6. Готуйте в духовці при температурі 200 градусів протягом 10-15 хвилин.
  7. Готову страву прикрасьте зеленим горошком.